Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Glaze
-
green onions cut into pieces4
-
garlic cloves4
-
dried red chilies stems removed10 - 15
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
3 oz black bean garlic saucefermented black bean paste3 oz
-
2 oz chicken stock, low-sodiumchicken stock2 oz
-
2 tbsp soy sauce, lightsoy sauce2 tbsp
-
black vinegar2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)24 oz
-
peanut oil1 oz
-
bell peppers diced (½ in.)6 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)3 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish2 oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738 mg
Białko
33 g
Kalorie
1372 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Malaysia-style Coconut Chicken
25h 40min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken Pad Thai
45min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Korean Beef Bowl
1h
Korean Beef Sauté
1h 25min
Chicken Étouffée
1h 25min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Banh Mi
40min
Creole Style Jambalaya
1h 10min