Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Glaze
-
green onions cut into pieces4
-
garlic cloves4
-
dried red chilies stems removed10 - 15
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
3 oz black bean garlic saucefermented black bean paste3 oz
-
2 oz chicken stock, low-sodiumchicken stock2 oz
-
2 tbsp soy sauce, lightsoy sauce2 tbsp
-
black vinegar2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)24 oz
-
peanut oil1 oz
-
bell peppers diced (½ in.)6 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)3 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish2 oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738 mg
Białko
33 g
Kalorie
1372 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min