Urządzenia i Akcesoria
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Stück
Składniki
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Milch500 g
-
Eier3
-
Salz½ TL
-
Mehl300 g
-
Backpulver1 TL
-
Zwiebel halbiert1
-
Salatgurke entkernt (250 g), in Würfeln (1 cm)1
-
Öl20 g
-
weiße Senfkörner2 TL
-
Schinkenwürfel, roh100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
22 g
Kalorie
2238 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nudel-Gemüse-Auflauf
1 godz.
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45 min
Knoblauch-Kräuter-Muffins
45 min
Spargel-Omelette
50 min
Fisch im Päckchen
1 godz. 10 min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55 min
Ei-Schinken-Muffins
45 min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50 min
Schnittlauchkuchen
2 godz.
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 min
Tomaten-Salbei-Sauce
30 min