Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 顆 蛋
- 500 克 水
- 50 克 酒釀
- 20 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1611.3 kJ / 385.1 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 546.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 152 mg