Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cacao puro en polvo
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 500 g de leche
- 40 g de miel
- 1 cucharada de canela molida (y algo más para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 taza
- Kalorie
- 1118 kJ / 267 kcal
- Białko
- 6.79 g
- Węglowodany
- 27.24 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate chai
20 min
Chocolate vienés
20 min
Macarons de helado de coco
2h 20min
Leche caliente de avellanas
15min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Coctel nevado
15min
Natillas con sémola
20 min
Agua aromática
30 min
Helado de toffee
4 godz. 30 min
Crema helada de naranja
9 Std. 20 Min
Chocolate caliente (sin lactosa)
10min
Tarta de moka
1h 30min