Urządzenia i Akcesoria
Chocolate caliente a la canela
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 tazas
Składniki
-
60 g de cacao puro en polvo
-
200 g de nata (18% materia grasa)
-
500 g de leche
-
40 g de miel
-
1 cucharada de canela molida (y algo más para espolvorear)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 taza
Białko
6.79 g
Kalorie
1118 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
0.12 g
Węglowodany
27.24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Zumo de naranja, papaya y clavo
5 min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6 godz. 15 min
Sirope de menta
15 min
Bebida de zanahoria, nectarinas y orejones
5 min
Chocolate vienés
20 min
Chocolate chai
20 min
Café irlandés (Irish coffee)
15 min
Macarons de chocolate
2 godz. 30 min
Batido de papaya
5 min
Bebida de coco
10 min
Chocolate caliente (sin lactosa)
10 min
Zumo de mango y jengibre
10 min