Urządzenia i Akcesoria
Mexický rozmarýnový punč
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porce
Składniki
-
40 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
-
10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
3 větvičky čerstvý rozmarýn 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
-
100 gramů kostek ledu
-
50 gramů zlaté tequily
-
20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
-
1 grapefruit vymačkaná šťáva
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Láska jako trám
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Carpaccio z červené řepy
Brak ocen
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 min
Fialková limonáda
5 min
Pesto s mákem a chilli
10 min
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Mandlovo-pistáciový puding
1 godz. 20 min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1 godz. 5 min
Mandlový moučník s pudingovým krémem
3 godz.
Saské tvarohové vdolečky
3 godz.
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1 godz. 45 min