Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,洗淨後瀝乾
- 110 克 奶油 ,切塊(約2公分),多備一些塗抹用
- 2 顆 蛋
- 100 克 糖
- 100 克 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 泡打粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2118.2 kJ / 506.8 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Błonnik
- 2 g