Urządzenia i Akcesoria
Reibekuchen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken1000 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Speisestärke20 g
-
Haferflocken20 g
-
Ei1
-
Olivenöl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1818 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zitronenkuchen
2 godz.
Kartoffelpüree
45 min
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Eier, gekocht
20 min
Hefezopf
2 godz. 20 min
Reis, gekocht
25 min
Tomatensauce
40 min
Pfannkuchen für jeden Tag
20 min
Reibekuchen
45 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Marmorkuchen
2 godz. 10 min