Urządzenia i Akcesoria
Champignoncremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Champignons halbiert400 g
-
Wasser500 - 600 g
-
Milch200 g
-
1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemachtGemüsebrühwürfel (für 0,5 l)1
-
Mehl50 g
-
Salz½ TL
-
Sahne50 g
-
frische Petersilie abgezupft4 Zweiglein
-
Schmelzkäsescheiben (optional)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tomatensuppe mit Quark
25min
Champignoncremesuppe
20min
Tomatencremesuppe
35min
Karamellsauce
1h 30min
Gemüsecremesuppe
45min
Zitronenlimonade
5min
Kürbissuppe
35min
Schokoladenmousse
3h 20min
Obstsorbet aus gefrorenen Früchten
5min
Crêpes
1h 15min
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1h
Mayonnaise
5min