Vol-au-vent con polpettine

Vol-au-vent con polpettine

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 80 g di cipolle halbiert
  • 300 g di funghi champignon halbiert
  • 25 g di burro
  • 50 g di vino bianco, secco
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena) nach Geschmack
  • 200 g di panna intera, fredda
  • 50 g di acqua
  • 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
  • 400 g di polpette di salsiccia svizzera
  • ¼ di cucchiaino di sale nach Belieben
  • 1 pizzico di pepe macinato nach Belieben
  • ½ cucchiaino di paprica dolce nach Belieben
Vol-au-vent
  • 8 vol-au-vent
  • 1 mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 30 g), in feinen Ringen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 23 g
Kalorie 3278 kJ / 785 kcal
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...