Urządzenia i Akcesoria
Salsa Roja
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Zwiebel halbiert1
-
grüne Spitzpaprika in Stücken1
-
Koriander abgezupft5 Stängel
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Limettensaft15 g
-
Weißweinessig10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
-
brauner Zucker1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 gestr. TL
-
Oregano1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
83 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5min
Koriander-Naan
1h 15min
Rote Mojo Sauce
10min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1h 15min
Hummus
10min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Bohnenmus
20min
Salsa (scharf)
15min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Tostadas mit Jackfrucht und Pico de Gallo
1h 10min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2h