Urządzenia i Akcesoria
Salsa Roja
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Zwiebel halbiert1
-
grüne Spitzpaprika in Stücken1
-
Koriander abgezupft5 Stängel
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Limettensaft15 g
-
Weißweinessig10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
-
brauner Zucker1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 gestr. TL
-
Oregano1 gestr. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
83 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Koriander-Naan
1 godz. 15 min
Chiliöl (辣椒油)
25 min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 godz. 15 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Hummus
10 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.
Edamame mit Hoisin-Sauce
30 min
Gurken-Minz-Raita
25 min
Salsa (scharf)
15 min