Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g aceite de girasol y algo mas para engrasar
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (5 g)
-
1
cucharadita de azúcar de vainilla casero (opcjonalnie)
lub ½ cucharadita de extracto natural de vainilla (opcjonalnie) - 120 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.8 g