Pan blanco

Pan blanco

4.8 71 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 rebanadas

Składniki

  • de agua
    590 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de azúcar
    1 pellizco
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    550 g
  • de sal
    10 g
  • de zumo de limón
    30 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 167 kcal / 702 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 33.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 326.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...