Pan blanco

Pan blanco

4.8 91 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 rebanadas

Składniki

  • 590 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 1 pellizco de azúcar
  • 550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 10 g de sal
  • 30 g de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 326.1 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 702 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 33.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...