Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de aceite de girasol
- 260 g de harina
- 300 g de azúcar
- 2 - 3 limones (la parte coloreada de la piel y el zumo)
-
70
g de maicena
lub 70 g de fécula de patata - 3 huevos
- 170 g de leche
- 1 cucharada de levadura química en polvo (15 g)
- 30 g de azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1253.6 kJ / 299.4 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 1.3 g