Urządzenia i Akcesoria
Turrón a la piedra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
550 g
Składniki
-
300 g de almendras crudas sin piel
-
250 g de azúcar
-
4 - 5 tiras de piel de limón (sólo la parte amarilla)
-
1 cucharadita de canela molida (y algo más para espolvorear)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
1318 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turrón de guirlache
1 godz. 30 min
Flan
5 godz. 30 min
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Masa choux
2 godz.
Crema catalana
40 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Caramelos de toffee
2 godz.
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Panal de caramelo
1 godz. 30 min
Tiramisú
5 godz. 20 min
Crema pastelera
10 min
Bizcocho de naranja
1 godz.