焦糖太妃糖

焦糖太妃糖

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
75 個

Składniki

  • 315 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    250 克
  • 奶油 (冷藏),切塊(2-3公分)
    80 克
  • 萊姆汁
    1 茶匙
    1 茶匙 檸檬汁
  • 1030 克
  • 天然香草精 (opcjonalnie)
    1 - 2 茶匙
  • 片狀海鹽 (opcjonalnie)
    1 - 2 茶匙
    1 - 2 茶匙 綜合堅果
  • 白醋
    50 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 36.7 kcal / 152.9 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...