Creme de legumes versátil

4.9 1.4K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • azeite
    25 - 30 g
  • mistura de vegetais p/ saltear (cebola, chalota, alho-francês), cortados em pedaços (2 cm)
    170 - 200 g
  • mistura de legumes (curgete, cenoura, abóbora, batata-doce, aipo, pastinaca, ervilhas) cortados em pedaços se necessário
    700 - 800 g
  • água
    750 - 850 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 111 kcal / 465 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...