蛋黃芋餅
TM5 TM6

蛋黃芋餅

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 克 水
  • 300 克 芋頭 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 50 克 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
  • 20 克 糖
  • 1 大匙 太白粉 ,多備一些沾裹用
  • 30 克 肉鬆
  • 7 顆 鹹蛋黃 ,對半切
  • 400 克 油 (油炸用)

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
667 kJ / 159.6 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
8.7 g
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy