Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1036 kJ / 248 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Çerkez Tavuğu
1h
Babagannuş
1h
Zeytinyağlı Fava
35 min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Somon Tartar
10 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Mutabbal
10 dk