Urządzenia i Akcesoria
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsiyon
Składniki
-
ay çekirdeği içi100 g
-
su230 g
-
10 g subeyaz şarap10 g
-
kültür mantarı büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş100 g
-
zeytinyağı50 g
-
soğan parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)60 g
-
su (bk. Öneriler)30 g
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ - ½ tk
-
soya sosu (opcjonalnie)6 - 7 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
257.3 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
445.8 kJ /
106.5 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piña Colada
15 min
Naneli Bezelye Çorbası
35 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 godz.
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 min
Mantar Ezmesi
1 godz. 40 min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 min
Rokalı Pesto
10 min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min