Urządzenia i Akcesoria
Gelado de chocolate branco e framboesas com chocolate quente
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 doses
Składniki
Gelado
-
chocolate branco partido em pedaços200 g
-
leite condensado370 g
-
natas600 g
-
framboesas congeladas300 g
-
lima só a raspa1
Molho
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços80 g
-
natas150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
79.6 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1920.4 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Geladaria Bimby®
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tarte gelada de leite condensado
12 godz.
Mousse de maçã
8 godz. 20 min
Gelado bom
10 godz.
Mousse de laranja
3 godz.
Sorvete de maçã, lima e menta
10 min
Gelado de chocolate e framboesa
8 godz.
Tarte de maracujá
4 godz.
Gelado bicolor com praliné
8 godz. 20 min
Mousse de três chocolates
6 godz. 20 min
Duo de chocolate e avelã
3 godz. 30 min
Doce de limão e lima
5 godz.
Mousse de mirtilo
12 godz.