Urządzenia i Akcesoria
Melonensorbet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucker nach Geschmack40 - 70 g
-
Cantaloupe-Melone in Würfeln (3 cm), gefroren (siehe Tipp)400 g
-
Orangensaft25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sacher-Gugls
1 godz. 30 min
Smoked Salmon Roulade
1 godz. 55 min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30 min
Zucchini sous-vide
30 min
Drachenblut
20 min
Kürbiscocktail
4 godz. 50 min
Ananassorbet
15 min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1 godz. 15 min
Kokoseis
9 godz. 30 min
Bratapfel-Marzipan-Creme
20 min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 min