Urządzenia i Akcesoria
Fatias paridas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 unidades
Składniki
-
vinho tinto500 g
-
açúcar mais q.b. p/ envolver100 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
-
natas500 g
-
pão de brioche de véspera grossas (3 cm aprox.)12 fatias de
-
Óleo q.b. p/ fritar
-
ovos4
-
Canela em pó q.b. p/ envolver
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
6 g
Kalorie
2026 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pudim flan
3 godz.
Torta de laranja
30 min
Sonhos
1 godz. 10 min
Coscorões
2 godz. 30 min
Arroz doce
1 godz.
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min
Filhós
1 godz.
Leite-creme frito
4 godz. 30 min
Bolo de cenoura com ganache de chocolate
1 godz.
Escabeche de pernil - TM31
10 godz.
Farófias com creme de limão
40 min
Bolo rançoso de Pavia
1 godz. 30 min