Urządzenia i Akcesoria
Fatias paridas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 unidades
Składniki
-
vinho tinto500 g
-
açúcar mais q.b. p/ envolver100 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
-
natas500 g
-
pão de brioche de véspera grossas (3 cm aprox.)12 fatias de
-
Óleo q.b. p/ fritar
-
ovos4
-
Canela em pó q.b. p/ envolver
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
6 g
Kalorie
2026 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min
Pão-de-ló com ovos-moles pobres
1 godz.
Pão-de-ló
55 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Bolo de amêndoa
35 min
Bolo rançoso de Pavia
1 godz. 30 min
Mousse de chocolate com natas
4 godz.
Filhós de forma
1 godz.
Farófias com caramelo
25 min
Sonhos de abóbora
1 godz. 10 min
Pão-de-ló de água
50 min
Filhós
1 godz.