Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g chocolate branco partido em pedaços
- 30 g leite
- 150 g cereais de chocolate
- 45 g açúcar
- 5 g hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 550 g abacaxi cortado em cubos pequenos
- 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2408 kJ / 576 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifrio marmoreado
4h 20min
Pudim de caju
Brak ocen
Batido de maracujá
5 Min
Gelado de nata e café
8h
Bolo cassata
40min
Pudim de maracujá
2 Std. 5 Min
Delícia de morango
1 Std. 30 Min
Mousse de chocolate e avelã
5 Min
Semifrio de framboesa
8h 20min
Mousse de maçã
8h 20min
Mousse de framboesa e lima
5 Min
Mousse de café e leite condensado
4h