![Mandel-Joghurt-Brot Mandel-Joghurt-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5A7E882-5BB1-43AF-A378-D8D1F1EB6DBE/Derivates/e4123c81-7ffc-42f6-9e55-f28851355a1a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Mandeln
- 3 Eier
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 TL Natron
- 1 TL Salz
- 100 g Haferkleie (siehe Tipp)
- 50 g Leinsamen
- 100 g Sesam
- 50 g Kürbiskerne
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 634 kJ / 152 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leinsamenbrot
2 Std. 30 Min
Möhren-Curry-Brot
1 godz. 30 min
Low Carb Laugenbrötchen
1 Std.
Heidelbeer-Schnitten
35 Min
Erythrit-Schoko-Aufstrich
5 Min
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2 Std.
Low-Carb-Brötchen
1 Std.
Low Carb Nuss-Brot
1 godz. 30 min
Low Carb Zucchini-Brot
1 godz. 30 min
Quark-Eiweißbrot
1 Std.
Protein-Cookies
30 Min
Dinkel-Quark-Brötchen
45min