Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 polévková lžíce mleté papriky
- 1 špetka mletého kajenského pepře, podle chuti
- 1 špetka soli, podle chuti
-
1
polévková lžíce masové dochucovací pasty
lub 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 4 snítky čerstvé plocholisté petrželky, jen lístky
- 180 gramů cibule, napůl
- 30 gramů másla
- 700 gramů hovězí svíčkové, na proužky (6 x 2 cm)
- 200 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 100 gramů bílého vína
- 120 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2892 kJ / 688 kcal
- Białko
- 68 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1 Std. 20 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Kari nudle s vepřovým masem
45min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 Std. 20 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Novoroční bramborový guláš
1 godz. 5 min
Guláš z vepřové panenky
40min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Boloňské ragú
1 Std. 15 Min