Urządzenia i Akcesoria
Paštika z kuřecích jater s oříšky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
10 porcí
Składniki
-
60 gramů pražených nesolených kešu ořechů60 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
-
75 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů másla změklého, na kousky
-
250 gramů kuřecích jater
-
1 svazek bylinek (tymián, bobkový list, petrželka)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce koňaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
6.5 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1 godz. 40 min
Zeleninová dochucovací pasta
45 min
Barbecue whisky omáčka
20 min
Drůbeží játrová paštika
6 godz. 40 min
Karamelizované cibulové čatní
24 godz.
Taveňák z tvarůžků
35 min
Třená niva
5 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Majonéza
5 min
Paštika z kachních jater
45 min
Čerstvý sýr
10 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 min