Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
gramů anglické slaniny, na kousky
lub 60 gramů sušené šunky, na kousky - 40 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 40 - 50 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
- 75 - 90 gramů cibule (1 cibule), napůl
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 15 gramů másla
- 200 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
-
35
gramů suchého bílého vína
lub 35 gramů červeného vína - 125 gramů konzervovaných rajčat
- 35 gramů vody, vlažné
- 1 bobkový list, sušený
- 15 gramů rajčatového protlaku
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů mléka (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Białko
- 20.17 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 16.28 g
- Błonnik
- 1.42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolognese classico
5ωρ.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 Std. 15 Min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 Std.
Pomalu vařené chilli con carne
5h 5min
Hovězí Stroganoff
35min
Massaman curry s kuřecím masem
1u. 40min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.
Boloňské špagety
30 Min
Kari nudle s vepřovým masem
45 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Křupavá sekaná
1 Std.
Guláš z vepřové panenky
40 Min