Urządzenia i Akcesoria
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
plain yogurt6 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
ground coriander1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
butternut squash peeled, ends trimmed16 oz
-
water25 oz
-
raw beets peeled, quartered10 oz
-
green apple quartered4 oz
-
1 oz balsamic vinegarpomegranate molasses1 oz
-
1 oz maple syruphoney1 oz
-
fresh thyme leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dairy Free Tzatziki
15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Basil Pesto
10 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min