Urządzenia i Akcesoria
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
plain yogurt6 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
ground coriander1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
butternut squash peeled, ends trimmed16 oz
-
water25 oz
-
raw beets peeled, quartered10 oz
-
green apple quartered4 oz
-
1 oz balsamic vinegarpomegranate molasses1 oz
-
1 oz maple syruphoney1 oz
-
fresh thyme leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Creamed Corn
25 min
Arrabbiata Sauce
50 min
Deviled Eggs
20 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Egg canapés
10 min
Apple and Kiwi Jam
40 min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Lemony Green Beans
20 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Creamed Spinach
30 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min