Flatbread à l'aneth et à la feta

Flatbread à l'aneth et à la feta

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 morceaux

Składniki

  • d'aneth frais
    20 g
  • de levure déshydratée (8 g)
    8 g
  • d'eau
    150 g
  • d'huile d'olive et plus pour graisser
    100 g
  • de farine à pain et plus pour parsemer
    350 g
  • de feta en morceaux
    200 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 356 kcal / 1491 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...