Urządzenia i Akcesoria
Flatbread à l'aneth et à la feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 morceaux
Składniki
-
20 g d'aneth frais
-
8 g de levure déshydratée (8 g)
-
150 g d'eau
-
100 g d'huile d'olive et plus pour graisser
-
350 g de farine à pain et plus pour parsemer
-
200 g de feta en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Savoureux Flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pesto au basilic
10 min
Hornazo
Brak ocen
Aubergine miso sous-vide
2 godz. 45 min
Tequila 'Refresher'
5 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Tagliatelle aux cèpes
1 godz.
Ketchup de tomates
1 godz. 15 min
Focaccia aux oignons
2 godz.
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Chili non Carne
1 godz.
Crostini aux champignons et Fontina
35 min
Cocktail Bellini
5 min