Flatbread à l'aneth et à la feta

Flatbread à l'aneth et à la feta

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 morceaux

Składniki

  • 20 g d'aneth frais
  • 8 g de levure déshydratée (8 g)
  • 150 g d'eau
  • 100 g d'huile d'olive et plus pour graisser
  • 350 g de farine à pain et plus pour parsemer
  • 200 g de feta en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 9 g
Kalorie 1491 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...