![Flatbread à l'aneth et à la feta Flatbread à l'aneth et à la feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/168638.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth fraîche
- 2 c. à café de levure déshydratée (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 350 g de farine de pain, et plus pour parsemer
- 200 g de feta, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20 min.
Dessert au café
15 min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Tequila 'Refresher'
5 dk
Glace au caramel salé
14 Std.
Minestrone
45 Min
Coleslaw
10min
Burger de saumon au citron et aux épices, accompagné de courgettes au parmesan
30 Min
Mousse au chocolat glacée
Brak ocen
'Cobbler' aux pêches et aux prunes
1 Std.
Soupe de pois chiches aux épinards
40 Min