Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth fraîche
- 2 c. à café de levure déshydratée (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 350 g de farine de pain, et plus pour parsemer
- 200 g de feta, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25min
Chili non Carne
1h
Jardin de Pâques
2 Std. 25 Min
'Mac & Cheese' au butternut
45min
Biscuits au beurre
50min
Focaccia aux oignons
2h
Flatbread garni à la mozzarella
45min
Confiture de tomate et de piment rouge
1h 15min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1 Std. 40 Min
Cacciatore de poulet tout-en-un
2 godz. 45 min
Pesto au basilic
10min
Riz façon asiatique aux oeufs et aux légumes
35min