Urządzenia i Akcesoria
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 kusů
Składniki
-
220 gramů mléka
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
1 čajová lžička cukru
-
50 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
2 čajové lžičky soli
-
60 gramů smažené cibule, sušené, kupované
-
400 gramů hladká mouka plus na pomoučnění pracovní plochy
-
400 gramů vody
-
2 sáčky jedlé sody (à 5 gramů)
-
120 gramů čerstvého sýra
-
hrubá sůl na posypání
-
sýr strouhaný, na posypání
-
sezamová semínka na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
7 g
Kalorie
1053 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chléb
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Toustový chléb se špenátovým pestem
1 godz. 55 min
Rýžové onigiri v lunch boxu
1 godz. 15 min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1 godz. 15 min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Hot curry
5 min
Gulášové koření
5 min
Citrónová zmrzlina
10 godz. 20 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Terina s kachními játry a portským vínem
Brak ocen
Cantuccini di Prato
1 godz.
Turecký flatbread
2 godz. 10 min