Urządzenia i Akcesoria
Geschmolzene Tomaten im Glas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 Gläser
Składniki
-
Schalotten50 g
-
Knoblauchzehen2
-
neutrales Öl100 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz¾ TL
-
Zucker½ TL
-
Pfefferkörner, schwarz5
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Cherry-Tomaten bunt, halbiert350 g
-
Wasser1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
880 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwiebel-Chutney
8 godz.
Ofen-Tomaten im Honigsud
45 min
Petersilienöl
2 godz. 15 min
Sweet Chilisauce
25 min
Berry Curd
20 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Scharfer Würstelsenf
96 godz. 5 min
Gurken-Relish
1 godz. 30 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Scharfer Senf
30 min