Pizza turque au bœuf et aux épinards

Pizza turque au bœuf et aux épinards

3.7 86 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 parts

Składniki

  • 350 g de farine à pain blanc avec levure incorporée
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un 1 c. à soupe pour huiler
  • 200 g d'eau chaude du robinet
  • 60 g d'épinards frais
  • 150 g de mozzarella "spécial cuisson" en dés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • du paprika
  • 300 g de viande de bœuf hachée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 39 g
Kalorie 1945 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...