Pizza turque au bœuf et aux épinards

Pizza turque au bœuf et aux épinards

3.7 84 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 parts

Składniki

  • de farine à pain blanc avec levure incorporée
    350 g
  • d'huile d'olive et un 1 c. à soupe pour huiler
    2 c. à soupe
  • d'eau chaude du robinet
    200 g
  • d'épinards frais
    60 g
  • de mozzarella "spécial cuisson" en dés
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • du paprika
  • de viande de bœuf hachée
    300 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 462 kcal / 1945 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...