Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Sirup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 Flaschen
Składniki
-
Limettenschale unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 1 x 5 cm)1 Streifen
-
Zucker600 g
-
Kirschen entsteint800 g
-
Limettensaft25 g
-
Wasser500 g
-
Zimtstange1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
4 g
Kalorie
6190 kJ /
1478 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
352 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Johannisbeergelee
25 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 godz.
Pfirsich-Vanille-Aufstrich
25 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Kirschkonfitüre
25 min
Holunderblütensirup
72 godz.
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Waldbeer-Zitronengras-Sirup
1 godz.
Pflaumensirup
25 min
Eingelegte Honiggurken
10 godz. 15 min
Amarena-Kirschen
7 godz.