
Urządzenia i Akcesoria
Massachusetts Boston Cream Pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
Pastry Cream
-
sugar5 oz
-
whole milk12 oz
-
salt1 pinch
-
egg yolks from large eggs6
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla bean split lengthwise, seeds scraped1
-
unsalted butter cubed2 oz
Cakes
-
unsalted butter plus extra to grease4 oz
-
sugar10 oz
-
large eggs2
-
vanilla extract1 tbsp
-
all-purpose flour12 oz
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda¾ tsp
-
salt¼ tsp
-
buttermilk12 oz
Ganache
-
semi-sweet chocolate chips4 oz
-
heavy whipping cream4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
512 kcal /
2142 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
1 g