Urządzenia i Akcesoria
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Classic Deep Dish Pizza
4 godz. 20 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Molten Lava Cake
45 min
Steamed Scallion Rolls
3 godz.
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 godz. 25 min
Pizza Dough
1 godz.
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.