Urządzenia i Akcesoria
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browning Beef Strips
Brak ocen
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Pizza Dough
1 godz.
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Berry Duo
10 min