Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 500 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 740 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
- 2 TL Basilikum, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 6954 kJ / 1661 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 317 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 23.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 10 Min
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Ciabatta
3h 45min
Ciabatta
3h 45min
Walnuss-Chili-Baguettes
1h 15min
Sesam-Baguette
1h 30min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 godz. 45 min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2h 10min
Baguette Rustica
4h 20min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 Std.
Rucola-Tomaten-Dip
10min
Körner-Bürli
12 godz.