Focaccia de alecrim e tomate seco

Focaccia de alecrim e tomate seco

4.9 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses

Składniki

  • água
    240 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    15 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal grosso mais q.b. p/ polvilhar
    ½ c. chá de
  • tomate seco, em óleo cortado em tiras
    150 g
  • folhas de alecrim
    1 c. sopa de
  • azeitonas pretas s/ caroço
    70 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 351.9 kcal / 1472.3 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 64.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 309 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...