Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de flor de hibisco
- 10 g de flores de hibisco secas
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate blanco para postres en trozos
Macarons de flor de hibisco
- 15 g de flores de hibisco secas
- 80 g de azúcar
- 70 g de almendra molida
- 70 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (aprox. 70 g) a temperatura ambiente
- 4 gotas de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30 min
Torrijas saladas Tonnato
40min
Cupcakes de coco y frambuesa
2h 15min
Ganache de maracuyá
4 Std. 40 Min
Mi Paris Brest
1h 30min
Pay de pasta filo de pistaches y almendras
1h 15 min
Tartas de limoncello
3h 15 min
Masa sablé con cacao
1h
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20 min
Tarta de chocolate con toffee salado
2u. 40min