Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Bratspeck, in Tranchen, in Stücken (1 cm)
- 400 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 800 g Rosenkohl
- 50 g Mandelstifte
- 4 TL Maisstärke (z.B. Maizena)
- 2 EL Wasser, zum Anrühren
- 1 EL Honig
- 4 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 6019 kJ / 1437 kcal
- Białko
- 66.8 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 90 g
Alternatywne przepisy
Paniermehl
5 min
Bohnensalat mit Speck
40 min
Apfel-Karotten-Rohkost
5 min
Gemüsesuppe
25 min
Kräuterquark
10 min
Blumenkohlgratin
55 Min
Paniermehl
5 min
Ratatouille
40 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j 20 menit
Apfelrotkohl
1h 10 min
Rohkostsalat mit Vinaigrette und Saiblingfilet
30 min
Kartoffelsalat Badische Art
6h