Schnitzeltopf mit Gnocchi

Schnitzeltopf mit Gnocchi

4.7 1.6K ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • gemischtes Gemüse (z.B. Paprika, Zucchini), in mundgerechten Stücken
    700 g
  • Kräutersalz
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    500 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Olivenöl
    25 g
  • Schweineschnitzel in Würfeln (2 cm)
    500 g
  • Wasser
    350 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Sojasauce
    15 g
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Pizzagewürz
    1 TL
  • Tomatenmark
    70 g
  • Schmand
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 525 kcal / 2196 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...