Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 gramů polenty
- 230 gramů hladké mouky
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 80 gramů olivového oleje
- 220 gramů podmáslí
- 3 vejce
- 125 gramů čerstvého špenátu
- 3 stonky čerstvé máty, jen lístky
- 150 gramů sýru feta, na kostičky (cca 1 cm)
- 12 cherry rajčat, napůl
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Indické placky paratha s květákem
1h
Auvergneský sýrový quiche
1h 20 min
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12h 20min
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5 Std. 35 Min
Limoncello
192u. 30min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2h 30 min
Karamelový fondán
15min
Jarní závitky
30min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min
Minicupcaky á la citrónový meringue páj
1h 10min
Ratatouille
40min