Urządzenia i Akcesoria
Sumo de abacaxi e espinafres
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
870 g
Składniki
-
abacaxi cortado em pedaços250 g
-
gengibre10 g
-
hortelã só as folhas3 pés de
-
coentros5 pés de
-
espinafres50 g
-
água100 g
-
cubos de gelo50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0 g
Kalorie
70 kJ /
17 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista maio 2018
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sumo detox de maçã e pera
10 min
Uma sensação verde
15 min
Sumo de ananás e hortelã (fresco)
5 min
Néctar poderoso
5 min
Sumo de melão e abacaxi
5 min
Sumo detox de rúcula e agrião
10 min
Sumo detox de funcho para a digestão
10 min
Sumo de beterraba, cenoura e maçã
5 min
Sumo verde
10 min
Sumo detox de beterraba
15 min
Detox verde
15 min
Sumo Detox - Pequeno-almoço
5 min