Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Belgické vafle
- 70 gramů mléka
- 10 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
-
1
čajová lžička vanilkového cukru, domácí výroby
lub 2 čajové lžičky vanilkového cukru - 185 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 vejce
- 1 žloutek
- 100 gramů másla, změklého, na menší kousky
- 100 gramů krystalového cukru
- olej, na pečení
Šlehačka a jahody
- 300 - 350 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené
- 10 - 15 gramů moučkového cukru
-
1
čajová lžička vanilkového cukru, domácí výroby
lub 2 čajové lžičky vanilkového cukru - 250 gramů jahod, na čtvrtky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Růžové makronky s jahodovou ganache
2 Std. 30 Min
Vafle à la frittata
1 Std. 20 Min
Čokoládovo-oříškový mug cake
20 Min
Ostré nachos
45min
Krupicoví ptáčci s ovocem
40min
Vánoční cupcaky - sobi
1 Std. 15 Min
Muffiny s ledovou polevou
45min
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1 Std. 20 Min
Čokoládový dort v páře se šlehačkou
1 Std. 10 Min
Lívanečky s jablky
40min
Vafle
40min
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2 Std. 30 Min