Urządzenia i Akcesoria
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Fusilli500 g
-
Thunfisch, in Lake (à 185 g), abgetropft, grob zerzupft2 Dosen
-
Basilikum abgezupft1 Bund
-
Mozzarella (à 125 g), abgetropft, halbiert2 Kugeln
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Zucchini in mundgerechten Stücken500 g
-
stückige Tomaten (à 400 g)3 Dosen
-
Milch350 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Pfeffer¾ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
35 g
Kalorie
2706 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15min
Spargel-Lachs-Auflauf
1h 30min
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1h
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Thunfisch-Spaghetti
45min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1h
Kaisergemüse-Auflauf
40min
Gnocchi-Auflauf mit Hähnchen und Spinat
1h
Gemüse-Hähnchen-Auflauf
1h