L'incontournable sauce bolognaise

L'incontournable sauce bolognaise

4.2 975 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de carotte
    100 g
  • d'oignon
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de céleri branche
    50 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de viande de bœuf hachée
    700 g
    700 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf
  • d'herbes de Provence déshydratées
    2 c. à café
  • de piment en poudre fort
    1 pincée
  • de tomates pelées au jus
    400 g
  • de fond de veau délayé dans 150 g d'eau
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de persil plat frais ciselés
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 467 kcal / 1951 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...