
Urządzenia i Akcesoria
綜合燉蔬菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
蒜頭25 克
-
薑10 克
-
洋蔥 ,切塊(約4公分)150 克
-
油30 克
-
芥末籽½ 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
香菜粉⅛ 茶匙
-
薑黃粉1 大匙
-
罐裝白腰豆150 克
-
蘑菇 ,切對半80 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)60 克
-
西洋芹 ,切塊(約2公分)30 克
-
綜合甜椒 ,切塊(約2公分)50 克
-
罐裝切碎蕃茄 (約一罐)400 克
-
蔬菜高湯300 克
-
櫛瓜 ,切片(厚約1公分)80 克
-
新鮮香菜 ,切碎10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
235.1 kcal /
982.8 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
34.3 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan