
Urządzenia i Akcesoria
Maki sushi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones
Składniki
Arroz
-
de sal2 cucharadita
-
de vinagre de arroz50 g
-
de azúcar15 g
-
de agua1000 g
-
de arroz de grano redondo300 g
Maki sushi
-
de alga nori (de 20x10 cm)6 láminas
-
de wasabi en pasta10 - 15 g
-
de lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (en 12 bastones de 1x10 cm)100 g
-
de aguacate (en 12 bastones de 1x10 cm)100 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
253 kcal /
1061 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Talleres de cocina
23 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania