Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de gelatina sin sabor en polvo
- 40 g de agua
- 500 g de manjar
- 200 g de crema de leche con un mínimo de 30% de materia grasa, muy fría
- 400 g de leche evaporada, muy fría
Cobertura
- 100 g de chocolate con 50% de cacao cortado en trozos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pisco sour
10min
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Queque de zanahoria y naranja
2j 15 menit
Pie de limón
3 Std. 15 Min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min
Empanada de pino al horno
4h
Pan amasado
55 min
Calzones rotos
35 min
Queque clásico
1h 20 min
Pastelera de choclo
1h
Sopaipillas chilenas
45 min
Pebre
20min