Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Olivenöl
- 800 g Tomaten, halbiert
- 300 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 250 g Magerquark
-
2
EL Leinöl
lub 2 EL Olivenöl - 4 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter abgezupft, fein geschnitten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g