Urządzenia i Akcesoria
Tomatensuppe mit Quark
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl1 EL
-
Tomaten halbiert800 g
-
Wasser300 g
-
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Magerquark250 g
-
2 EL OlivenölLeinöl2 EL
-
Basilikum, frisch Blätter abgezupft, fein geschnitten4 Zweigchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9.2 g
Kalorie
754 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Kürbissuppe
35 min
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Kürbissuppe
35 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Erbsen-Crèmesuppe
40 min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 min
Tomatencremesuppe
35 min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min