Lammragout

Lammragout

2.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    6
  • natives Olivenöl extra
    100 g
  • Lammragout, entsehnt, ohne Knochen in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
    900 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Paprika
    ½ EL
  • Essig
    2 EL
  • frischer Thymian
    1 Stängel
  • Oregano, frisch
    ½ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Weisswein
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 339 kcal / 1418 kJ
Białko 14.84 g
Tłuszcz 30.57 g
Węglowodany 1.17 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...